Cinopelca

A kézzel készített termékek tervezésénél különös figyelmet szentel a cég  a megfelelő alapanyagok kiválasztására, ugyanakkor figyelembe veszi  azt is, hogy a késztermékeknek ellenállóknak kell lenniük, miközben biztosítaniuk kell  a kényelmet is a termékek az örömteli használatához.

Kollekciók

Cheri: Hámok, nyakörvek, pórázok a romantikus eleganciát kedvelőinek. A jól összeválogatott pasztellszínek harmóniája skót motívummal fűszerezve tökéletes összhatást kölcsönöz a termékeknek. Búcsút mondanak az unalmas egyszínűségnek, és új színt visznek a hétköznapok világába.

A termékek három méretben S-M-L készülnek puha borjúbőrből erős varrással, dupla megerősítésekkel, melyek biztosítják a termékek tartósságát.  

Fashion: Komplett kollekció a pórázokból, hámokból és nyakörvekből S-M-L-XL méretekben. A színek energiáját kihasználva divatos és vidám az új vonal. A termékek előállításához kiváló minőségű borjúbőrt használnak, a hámok és pórázoknál a bőr csöves kialakítása nem teszi tönkre a szőr, valamint védi négylábú barátaink garatrészét. A jól megválasztott finom kiegészítők kiemelik a termékek eleganciáját.